Hoe werkt het?

Ontdek Kiala

Onze Klanten

Etam kijkt verder dankzij Kiala | 14/04/2014
De samenwerking tussen Etam en Kiala gaat al enkele jaren terug. Bijna 15% van de klanten...
PriceMinister-Rakuten kiest voor Kiala | 31/03/2014
PriceMinister-Rakuten, één van de ‘marketplace’  leaders Amazon, eBay, Rue du commerce,...
Kiala neemt deel aan de E-shop Expo op 19 en 20 maart in Brussel | 17/03/2014
Op 19 en 20 maart vindt de E-shop Expo plaats.

De voordelen van Kiala

Levering zonder zorgen

Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over de leveringstijdstippen van uw pakketten en u wilt uw dagen niet omgooien om rekening te houden met de thuislevering van uw pakketten. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten! U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt!

U kiest het meest geschikte Kiala-Punt

Uw pakket wordt geleverd in een buurtwinkel (kruidenierszaak, takstations, krantenwinkel, stomerij, enz.) van uw keuze. Er is altijd een Kiala-Punt bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen.

Ruime en flexibele openingsuren

’s Ochtends vroeg, ‘s middags, ’s avonds tot 19 of 20 uur, op zaterdag en soms zelfs op zondag: u haalt uw pakket af waar en wanneer het u past.

U ontvangt meteen een bericht

Is uw pakket aangekomen in het Kiala-Punt? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Via www.kiala.be kunt u uw pakket op ieder moment op de voet volgen.

Extra veiligheid

De uitbater van het Kiala-Punt vraagt u een identiteitsbewijs in ruil voor uw pakket. U tekent op de Kiala-terminal bij ontvangst van uw pakket.

Snel

Uw pakket wordt geleverd binnen de 24 uur na de ontvangst van het pakket in het Kiala-sorteercentrum*. U haalt uw pakket af zonder te wachten in ellenlange rijen. Zonder stress.

*Wegens de voorbereiding van de bestelling bij de verkoper kan het meerdere dagen duren vooraleer het pakket aankomt in het Kiala sorteercentrum.

Een eenvoudige manier om uw bestelling retour te sturen

Wil u uw pakket retour sturen? Controleer eerst of de verkoper samenwerkt met Kiala. Zorg vervolgens dat uw pakket voldoende stevig verpakt is en breng het vervolgens naar een Kiala Punt van uw keuze.

Kiala Club

Geniet van de exclusieve voordelen van de Kiala-Club.

Schrijf u nu in! Als lid van de Kiala-Club wordt u exclusief op de hoogte gebracht van nieuwe Kiala-verkopers, -promoties en -wedstrijden.